АБОНАМЕНТ

Поддръжката в добро и безопасно състояние на електрическите инсталации и свързаните с тях елементи на сградите е от изключително значение, за да не се нарушава спокойствието на обитателите или да се стига до сериозни електроаварии, струващи скъпо и отнемащи време. Понякога непредвидените ситуации, свързани с електрозахранването могат да доведат до проблеми, които се оказват непоправими.

 

Електроинсталациите изискват грижи и наблюдение, точно както и всяка една техника, която потребяваме често в ежедневието си. Всеки съвременен и уважаващ себе си и имуществото си човек, смята поддръжката на електрическата мрежа за нещо задължително и приема наблюдението и за необходимост.

 

Ето защо можете да разчитате на Електрофикс за всякакъв тип електроподдръжка на жилищни сгради и комплекси, бизнес сгради и офиси.

 

Ние предлагаме на нашите клиенти извършването на абонаментна поддръжка и профилактика. Екипът ни от професионалисти е с дългогодишен опит и гарантира извършването на навременен анализ на:
  • електрическите инсталации в дома или офиса ви;
  • профилактика на автоматични предпазители, релета, контакти, звънчеви трансформатори, ел.крушки, осветителни тела и други;
  • проверка и поддръжка на слаботокови инсталации – видеонаблюдение, контрол на достъп, домофонни и звънчеви инсталции, СОТ, пожароизвестяване и други.
Електрическа-Безопасност-Елкектрофикс-ЕООД

Ние вярваме, че сме създали бизнес модел, който предлага отлично обслужване. Именно затова се гордеем с хилядите доволни клиенти!

С нашия абонамент се подсигурявате за пълна поддръжка, която замества непредвидената нужда от скъпоструващ авариен екип в най-неподходящия момент. Можете да разчитате на нашите консултанти, както и на модела ни работа, който създадохме специално за абонираните ни клиенти.

 

Можем да ви консултираме в случай на съмнение за неизправност на електроинсталацията ви, при лошо качество на електрическата енергия, доставяна от електроразпределителните дружества и при възникване на всички останали притеснения, които могат да се появят. С нас може да разчитате на сигурност, персонално внимание и най-достъпни цени за услугите!

 

Осигурете спокойствие във Вашия дом или офис с “Електрофикс“ ООД !

Ние сме вашето електрорешение в детайли!

Други услуги, Предлагани От Нас 

Електроинсталации

Изграждане на електрически инсталации в жилищни, промишлени, търговски и офис сгради

Разбери Повече

Електроремонти

Неподдържаната или неремонтираната на време електроинсталация може да бъде опасна.

Разбери Повече

Диагностика

Детайлна диагностика на цялостната електрическата инсталация във вашия дом или офис

Разбери Повече

Денонощен-Електротехник-София-24/7/-ЕлектрофиксЕооД

Аварийни ремонти

Разчитайте на нас 24/7. Гарантираме: бързина; персонално отношение; високо качество

Разбери Повече