ЕЛЕКТРОРЕМОНТИ

Повечето от нас приемат електрическата енергия за даденост. Когато имаме нужда от нея, се обръщаме към най-близкия ключ или контакт и проблемът е решен – осъзнаваме, че те работят денонощно за нас. Електричеството осветява домовете ни, поддържа ги топли или по-хладни, захранва всички онези уреди, необходими ни непрекъснато и се превръща в неразделна част от живота ни.

Все пак е хубаво да знаем, че тази електрическа енергия, която ни служи така вярно, може да се превърне в потенциална опасност за имуществото и здравето ни тогава, когато електроинсталацията е неизправна и се нуждае от ремонт.
Често ставаме свидетели на различни повреди, възникнали от късо съединение или друг вид натоварване на инсталацията. Последствията от тях най-често попадат върху електроуредите в дома ни и са причината за нужда от инвестиция в нови уреди.
Ако електрическата инсталация не функционира правилно, то значи е дошло време за ремонта или подмяната й.

Не забравяйте, че и сами можете да разпознаете проблемите по честите повреди в електроуредите си, нетипичния мирис на изгорено или бръмчащ звук. Ако ключовете за осветление са топли на допир или от контакта излизат искри, незабавно се обадете на професионален електротехник, който да провери окабеляването и да го ремонтира при откриването на повреда.

Постоянната нужда от смяна на крушки или дефектирали фасунги също е индикация за нужда от ремонт. Не пренебрегвайте признаците, които издават наличие на проблем!
Изберете внимателно специализираната фирма, която ще извърши диагностиката и ремонта – екипът задължително трябва да разполага с необходимите умения, знания и пълно и изправно оборудване, с което да работи.

Превантирайте навреме по-големи проблеми и осигурете своето спокойствие с Електрофикс! Екипът ни се гордее с дългогодишен опит и е на разположение да ви съдейства в извършването на следните ремонтни услуги:

Ремонтни услуги:

• Дефектотокова защита;
• Ремонт на електрически инсталации;
• Ремонт на стълбищно осветление;
• Изнасяне на електромерни табла;
• Откриване на кабели със скенер;
• Подмяна на електрически инсталации;
• Подмяна на електрическо табло.

Свържете се с екипа на Електрофикс ООД всеки делничен ден между 8 и 17 часа на телефон: +359 888 280 578!
Ние сме вашето електрорешение в детайли!

Услуги, Предлагани От Нас

Електроинсталации

Изграждане на електрически инсталации в жилищни, промишлени, търговски и офис сгради

Улично и парково осветление

Електрофикс извършва изграждане на осветителна инсталация в т.н автономно осветление

Аварийни ремонти

Разчитайте на нас 24/7. Гарантираме: бързина; персонално отношение; високо качество

Диагностика

Детайлна диагностика на цялостната електрическата инсталация във вашия дом или офис