ЕЛЕКТРОФИКС ООД

За нас

Нашата Мисия и Визия

 

Визия

Да дадем възможност на всички наши клиенти да получат достъп до качествена електроуслуга, съобразена с индивидуалните им желания и потребности без компромис в качеството и сроковете. За нас няма тайни в електрообслужването, както при бизнес клиентите ни, така и при частните лица. На всеки проект можем да дадем решение в детайли.

Мисия

“Електрофикс“ ООД си поставя за цел да развие пълния потенциал на всяка електроуслуга, като я надгражда с индивидуално решение развито и до най-малкия детайл.

Осигуряваме на клиентите си спокойствие и целим 100% удовлетвореност.
Залагаме на квалифициран екип от техници и електроинженери.
Без компромис в качеството на вложените материали.
Даваме гаранция за извършената услуга.

Искрено вярваме, че това е двигателя на нашия успех.

Нашата История

 

С компания “Електрофикс“ ООД , ние стъпваме върху дългогодишния си опит в сферата на строителството и залагаме на индивидуаните електрорешения, които са неизменна част от добре свършената работа преди това.

Надграждаме вече постигнатото с една нова концепция за електроуслуги, създадена да дава още повече стойност на Вас – нашите клиенти.

Електрофикс е една стъпка нагоре в качеството на изпълнение на цялостен строителен проект.
Една стъпка към по-добра среда за живот. Освен персоналния подход и индивидуални електрорешения, ние залагаме и на восококвалифицираните ни екипи, които работят по всяко време за Вас. Визията ни е да превърнем Електрофикс в символ на персонални електрорешения, изпипани до всеки детайл, подходящи, както за големи сгради и корпорации, така и за всеки обикновен дом.
Ние знаем, че електроуслугите са неизменна част от нормалното функциониране на ежедневието на всички, за това надградихме предлаганите от нас услуги, за да бъдат достъпни за всеки дом.

Това ще помогне достъпа до електроуслуги в България да е бърз, качествен и сигурен.

 

Нашата стратегия е Близо до клиента

 

За “Електрофикс“ ООД е важно да бъде близо до клиентите си и да познава техните потребности, за да може да им предостави най-адекватното за тях решение. Залагаме на широк спектър от услуги, както за големи корпоративни клиенти, така и за частни домове.

За да задоволим нуждите и на по-малките клиенти, предлагаме аварини електроуслуги, като сме на разположение 24/7.

За да създадем сигурност и да превантираме големи електроаварии, предлагаме абонаментнта поддръжка на сгради с включена профилактика на съоръженията.

За да осигурим надеждност и стабилност в “Електрофикс“ ООД , в знак на благодарност към доверието на клиентите, ние правим цялостен тест при завършване на услугата и даваме гаранция.

Нашите Ценности

N

Персонално отношение

Може да разчитате на нашите съвети спрямо индивидуалните ви потребности
N

Бързина и надеждност

Работим 24/7, като реагираме и в извънредни ситуации
N

Честност и отговорност

Правим цялостен тест на услугата и даваме гаранция за качеството на изпълнене