УМЕН ДОМ

За да бъдат модерни, различни и по-свободни в забързаното си ежедневие, много хора залагат на технологичните новости, изключително популярни не само у нас, но и в чужбина.

Системите за жилищна автоматизация са наричани по много начини: системи за умен дом, за сградна автоматизация, BMS системи и благодарение именно на тях вие можете да създадете мечтания си дом.

 

Тези системи са проектирани така, че да направят ежедневието ни по-лесно, по- безопасно и по-отговорно към ресурсите, които непрекъснато потребяваме. С тяхна помощ бихме се радвали на повече комфорт, сигурност и икономия. Всяка една система може да се създаде уникална и идеална за нуждите на семейството ви. Ако ви се струва модерно и удобно да имате автоматизиран контрол върху осветлението, отоплението, домашното кино, ако се радвате, че ще успявате да симулирате присъствие в дома ви и да контролирате звуковата среда, то тези умни системи са създадени точно за вас.

 

Какво можете да очаквате?
  • Технология от най-ново поколение – автоматизирана според конкретните нужди на всяко едно домакинство

 

  • Отопление и охлаждане – контрол върху ТЕЦ, подово отопление и термо помпи, управление върху климатиците в дома ви, конвекторите, мулти-сплит системите и много други отоплителни уреди

 

  • Сигурност – ще успявате да наблюдавате дома си, дори тогава, когато не сте наблизо. Ще получавате сигнализация при възникнала авария или присъствието на неканени гости. Системите по сигурност включват видеонаблюдение, достъп до видеодомофомните системи, сензори за пожар, наводнение или присъствие, автоматизирани врати и гаражи.

 

  • Осветление – едно от най-ефективните пера на автоматизираните системи. Ще създадете желания комфорт у дома без да ставате от дивана. Ще имате възможността да симулирате присъствие при нужда или да сменяте и контролирате цветовете на вашето RGB осветление.

 

  • Щори и завеси – още нещо, което е изключително полезно, ако търсите енергийна ефективност. Ще успявате да настроите график, по който завесите или щорите ви да се спускат или вдигат, можете да се възползвате от функцията по следене на изгрева или залеза. По този начин ще успеете да спестите до 30% от енергията на жилището ви.

 

  • Аудио и Видео контрол – управлявайте домашното кино, аудио уредбите, гласовия контрол и радио системата си.

 

Контрол върху уредите и измерване на енергията – всеки уред в дома ви може да се контролира дистанционно. Проверете дали той е включен или изключен и си спестете напрежението от това дали няма да възникне авария докато ви няма вкъщи. Ще можете да измерите и консумацията на ток, вода и газ в домакинството си.

Услуги, Предлагани От Нас

Електроинсталации

Изграждане на електрически инсталации в жилищни, промишлени, търговски и офис сгради

Електроремонти

Неподдържаната или неремонтираната на време електроинсталация може да бъде опасна.

Аварийни ремонти

Разчитайте на нас 24/7. Гарантираме: бързина; персонално отношение; високо качество

Абонамент

Ние предлагаме електро поддръжка за жилищни сгради и комплекси, бизнес сгради и офиси.